Miesenie kysnutého cesta
Kategória obsahujúca diskusie o technike a príslušenstve v gastronómii.
  • Stránka:
  • 1

Miesenie kysnutého cesta

Miesenie kysnutého cesta pred 8 rokmi, 6 mesiace #7

  • marek
  • OFFLINE
  • Nový člen
  • Príspevky: 2
  • Karma: 0
Viete poradiť nejaký ručný mixér, ktorý by zvládal miesenie kysnutého cesta? Napr. na pizzu?

Re: Miesenie kysnutého cesta pred 8 rokmi, 6 mesiace #8

  • pedro
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Príspevky: 11
  • Karma: 0
Určite je dôležitý výkon. Pri malých ručných mixéroch je to minimálne 400W. Musí mať k dispozícii aj špirály (háky) na miesenie. Voliteľne sa dá zohnať aj nádoba, na ktorú sa cez prevod prenáša otáčanie. Napr. Zelmer 481 a mnoho iných. Treba rátať s tým, že viac ako 1kg cesta to naraz nezvládne. Ale inak je to veľká pomoc. Tiež pozor na správne nasadenie špirál (pravá, ľavá).
  • Stránka:
  • 1
Time to create page: 0.09 seconds

Odporúčame

Novinky

18 Január 2014, 20.43
ragu-alla-bolognese Omáčka Bolognese, alebo ragu alla bolognese patrí medzi najtradičnejšie a najobľúbnejšie...
07 Január 2014, 12.59
creme-brulee Vedeli ste, že názov tohto zákusku znejúci poeticky, luxusne a snobsky by sa dal voľne...
10 November 2013, 16.52
baklava-z-domaceho-cesta-fillo  Po poslednej dovolenke v Grécku som si sľúbil, že po príchode domov určite skúsim...
20 Máj 2013, 08.01
ten-najlepsi-hamburger Tiež občas nestíhate variť, alebo jesť v normálnej reštaurácii? V takýchto situáciách prídu...
06 November 2012, 21.11
salat-caesar Takmer v každej reštaurácii ho nájdete v jedálnom lístku, no skoro v žiadnej nemá takmer nič...

Podporte nás